Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Nieuws: GreenTech 13, 14, 15 juni 2023
GreenTech 2023

GreenTech 13, 14, 15 juni 2023

Wij kijken terug op de geslaagde beursdagen op de GreenTech in de RAI Amsterdam. Tijdens deze dagen hebben wij veel bezoekers mogen verwelkomen in onze stand om te praten over de Wereld van Meten is Weten.

Producten in de spotlight

Handmeters voor EC, pH en temperatuur
Op onze groen gekleurde wand hingen de meetinstrumenten voor het meten van EC, pH en temperatuur en het kalibratiestation als accessoire om te gebruiken bij het kalibreren van de handmeters en indicatoren. Klik hier om de producten te bekijken.

Nie-co-rol
De Nie-co-rol die al ruim 60 jaar wordt geproduceerd voor het opbinden van bloemen- en plantentakken kon natuurlijk niet ontbreken. Bij deze presentatie werden uiteraard echte orchideeën gebruikt!

Handmeters voor EC, pH en temperatuur en nie-co-rol GreenTech 2023

pH sensoren voor continue metingen
In ons Nieuwkoop assortiment hebben wij universele pH-sensoren voor elk merk irrigatie systeem en klimaatcomputersysteem. Deze passen op ieder merk en zijn van hoogwaardige professionele kwaliteit door de verschillende mogelijkheden qua connectoren. Bekijk hier de producten.

Metingen van opgeloste zuurstof (DO)
Opgeloste zuurstof is een element dat steeds belangrijker wordt in de professionele tuinbouw. Door zuurstofverrijking van het irrigatiewater bevordert dit de teelt. Hierbij is het belangrijk dat er ook goed gemeten kan worden en hiervoor hebben wij een opgeloste zuurstofsensor die op de GreenTech veelal het onderwerp van gesprek was!

Slimme oplossingen voor Vertical Farming
Op een vertical farm is het klimaat essentieel en ook voor deze teeltsoort hebben wij verschillende meetoplossingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan temperatuur, luchtvochtigheid, CO₂ transmitters die per laag het klimaat meten. Deze slimme oplossingen communiceren met de PLC of het klimaatcomputersysteem en zo wordt er een betrouwbaar meetnetwerk opgebouwd dat de farm van data voorziet en aanstuurt.

pH sensoren voor continue metingen
Metingen van opgeloste zuurstof (DO)