Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Nieuws: Horticontact 14, 15, 16 februari 2023
HortiContact 2023

Horticontact 14, 15, 16 februari 2023

Op de Horticontact 2023, ook wel bekend als “De trots van de Nederlandse glastuinbouw”, mag Nieuwkoop natuurlijk niet ontbreken. Wij zijn daarom trots om aan te kondigen dat wij deel zullen nemen aan deze inspirerende tuinbouwbeurs. In evenementenhal Gorinchem op standnummer E102 verwelkomen wij u graag in onze Wereld van Meten is Weten!

In onze stand laten wij zien hoe professionele meetinstrumenten telen makkelijker en betrouwbaar maakt en dit zorgt voor een hogere opbrengst. Onze Nederlandse producten dragen bij aan een efficiëntere teelt en dit willen wij graag aan u laten zien. Wij maken namelijk niet voor niks al sinds 1957 onze eigen producten.

Een andere Nieuwkoop uitvinding is de Nie-co-rol die al ruim 60 jaar wordt gebruikt voor het opbinden en het automatisch begeleiden van verschillende gewassen. Ook deze producten zullen te zien zijn in onze stand.

Naast de producten zal er ook een winactie zijn waarbij er een Nieuwkoop waardecheque ter waarde van 500 euro kan worden gewonnen. Wat de winactie inhoudt, dat houden wij nog even geheim…

Binnenkort delen wij de link voor toegangskaarten voor de Horticontact 2023. Dus houd onze nieuwspagina in de gaten.