Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
pH meten in water

pH meten in water

De beste professionele pH meter in water

Het meten van de pH-waarde in water is erg belangrijk voor het controleren en monitoren van verschillende toepassingen. Bij Nieuwkoop bieden wij daarom allerlei verschillende soorten meetinstrumenten aan die makkelijk en nauwkeurig de pH-waarde van uw vloeistof meten. De beste pH-meter die wij hebben voor in water is de PH1200 – draagbare meter voor pH meten in water.

Advies nodig bij het vinden van de juiste pH meter?

Advies nodig bij het vinden van de juiste pH-meter? Nieuwkoop is al sinds 1957 specialist op het gebied van pH meten, regelen en controleren. Wij helpen u dan ook graag bij het vinden van het juiste meetinstrument. Wij bieden namelijk verschillende modellen aan waardoor er altijd een passende oplossing voor uw toepassing is. Onze specialisten staan voor u klaar!

Ph meten in een (koi) vijver

Heeft u een (koi) vijver in de tuin? En wilt u de pH-waarde meten van uw vijver? Dan heeft u nauwkeurige producten nodig om de leefbaarheid van de organismes in het water te monitoren. Door watermonsters te nemen van het vijverwater en deze te meten op pH kunt u de werking van de planten en het biologische filter meten. Gebruik daarom een nauwkeurige digitale pH-meter of indicator om het vijverwater te meten op pH-waarde. 

Ph meten in een zwembad

Heeft u een zwembad in de tuin? Om de hygiëne van het water te waarborgen is chloor belangrijk voor het desinfecteren van het water. Chloor bevat pH en te veel chloor is schadelijk. Het is daarom belangrijk om het pH gehalte in het water te meten. Bij Nieuwkoop verkopen wij hoogstaande digitale pH-meters die zeer accuraat de pH-waarde kunnen meten. Wilt u nauwkeurig de pH-waarde van het zwembadwater kunnen meten?

Ph meten in een aquarium of vijver

Aquaria en vijvers zitten vol met planten, stenen en natuurlijk vissen die voor een verandering van de pH-waarde zorgen in het water. Het meten van pH in een aquarium of vijver is essentieel voor het in leven houden van de vissenhuid die bij een te hoge pH-waarde wordt aangetast. Verdiep uzelf bij het nemen van een vijver of aquarium dan ook goed om de leefomgeving voor de vissen zo optimaal mogelijk te maken.

pH-sensoren

Onze pH-sensoren zijn van professionele kwaliteit en zullen een betrouwbare en nauwkeurige meting uitvoeren. Het is zo dat niet elke pH-sensor geschikt is voor alle toepassingen. Bij het meten in een zuur medium of bijvoorbeeld bij een hoge temperatuur heeft u een robuuste sensor nodig die deze omstandigheden aan kan. Bij Nieuwkoop hebben wij dit soort modellen die ook in deze (zware) omstandigheden correct meten.

Draagbare pH meter voor in water

Een nauwkeurige draagbare pH-meter die makkelijk werkt en waar je op kunt vertrouwen? Nieuwkoop is gespecialiseerd in het produceren van handzame pH-meters. Door ruim 60 jaar vakkennis hebben wij een betrouwbare pH-meter ontwikkeld die er voor zorgt dat u altijd goed nauwkeurig pH kunt meten. Doordat deze draagbaar is kan dit waar en wanneer u wilt.